DnbNor nettbank


Du kan administrere hele kundeforholdet fra nettbanken. Foruten regningsbetaling kan du blant annet kjøpe forsikringer, føre regnskap, søke om lån, handle aksjer og fond.

Dette er noe av det du finner i nettbanken:

* Forsikring. Du kan beregne og kjøpe skadeforsikringer. Alle tilbud du mottar blir lagret i 90 dager og du kan enkelt hente de opp igjen for å kjøpe.

* Fond og aksjer. Du kan få tilgang til fondshandel og aksjehandel.

* Betalinger. Du kan selvsagt betale regninger. Men hvorfor ikke gjøre det enklere for deg selv ved inngå avtale om eFaktura? Visste du forresten at du også kan foreta betalinger til utlandet fra nettbanken? Her får du svar på ofte stilte spørsmål om betalinger.

* Din egen postkasse. Du vil få din egen postkasse. Her mottar du kontoutskrifter, meldinger om inn- og utbetalinger og årsoppgaver.

Nettbankgebyr inkludert i programmet
Har du kundeprogram, er nettbank kostnadsfritt. Om du ikke har kundeprogram kan du benytte deg av vår programvelger for å finne det som passer deg best.

DnB NOR får nettbank-refs
Tirsdag var 800.000 kunder uten forbindelse med DnB NORs nettbank. Problemene har vært gjentakende den siste tiden, og Kredittilsynet er svært kritisk.
En spesialgruppe hos Kredittilsynet følger nå opp problemene i DnB NOR. Tilsynet vil vurdere å reagere mot DnB NOR hvis forholdene ikke bedrer seg. Tilsynet har mulighet til å gi banken pålegg om å rette problemene eller gi dagsbøter.

DnB Nor har fått mye kritikk for sine nettbankproblemer, men har hevdet at problemene har blitt mindre. Det ser ikke slik ut i statistikken for fjoråret.
Ifølge tall Finansavisen har hentet inn fra bankene var nemlig DnB Nors nettbank nede i hele 68 timer og 30 minutter i 2007. Den eneste nettbanken som gjorde det dårligere var DnB Nor-eide Postbanken, som var nede i 71 timer og 49 minutter.
Det betyr at Postbanken var nede 0,82 prosent av tiden. Det har trolig skapt problemer og mye irritasjon for kunder som trengte å betale regninger i disse periodene.

Siste frist for å betale regninger er i morgen innen klokken 23:59. Da stenger nemlig Dnb NORs nettbank. Dette omfatter betalinger til inn- og utland samt betalinger og overføringer som gjøres på telefon og SMS. Dnb NOR skal legge om IT-systemet og bruker påsken til å få gjort dette.
Tidligere kunder i Gjensidige Nor Sparebank vil i påsken få sine innskudds- og utlånskonti flyttet fra EDB Fellesdatas kjernesystem til det tilsvarende systemet hos DnB NOR. Poenget er at Norges største finansinstitusjon med én kjerne får frigjort ressurser til nye utviklingsprosjekter både for bank og kunder, ifølge Nettavisen.

Da DnB NOR la om nettbanken i februar, ble privat- og bedriftskontoer automatisk slått sammen for en rekke kunder. Det har fått ubehagelige følger for flere.
Ingvild Marie Skrivervik Løken i det lille reklamebyrået The Link er en av dem som ble rammet. Hennes bedriftskonto hadde tidligere en egen nettbank. Da omleggingen kom, ble bedriftkontoen flyttet til den personlige nettbanken, selv om hun hadde bestilt ny bedriftsnettbank. The Link gjorde som de fikk beskjed om av banken. To uker før omleggingen i DnB NORs nettbanken skulle skje, gikk daglig leder Ingvild Marie Skrivervik Løken ned til sine lokale filial på Aker Brygge og ba om å få bytte fra Nettbank Næringsliv til Nettbank Bedrift. Med seg hadde hun firmaattest og oversikt over disponentene.
Halvannen måned senere har The Link ennå ikke fått Nettbank Bedrift. Alle som skal bruke bedriftskontoen, må fortsatt taste inn koden på Løkens personkort for å få tilgang til bedriftens nettbank. Løken har klaget og purret flere ganger. Hun er ikke imponert over kundebehandlingen.
DnB Nors aksjehandel på nett går heller ikke problemfritt. Én debattant på vårt forum sier du kommer deg inn ved å gå inn på www.dnbnor.no/markets. En annen har prøvd dette, uten hell.

Nettbank Bedrift – en bank for mer enn å betale regninger.
Har du Nettbank Bedrift, har du også nøkkel til banken, og velger selv når og hvor du vil utføre dine banktjenester til en gunstig pris. Du kan om ønskelig bestille tilleggstjenester som ytterlig forenkler din hverdag.


Via Nettbank Bedrift kan du:

* Administrere ditt kundeforhold, bestille, og vedlikeholde dine produkter
* Få et verktøy for optimal styring og kontroll av bedriftens midler
* Utføre bedriftens banktjenester der du er
* Frigjøre tid til ytterlig bruk på din kjernevirksomhet

Nettbank Bedrift tilbyr tjenester som utfyller hverandre for at du skal spare tid og penger.

Annonse:

VN:F [1.9.22_1171]
Stem over denne artikkelen.
Rating: 4.6/5 (7 votes cast)
DnbNor nettbank, 4.6 out of 5 based on 7 ratings

Tags: , , , , ,