Lån hos Opp Finans – som å låne i bank

Hvia du låner penger hos Opp Finans så låner du egentlig penger i en bnak. Det er Gjensidige som eier og driver Opp Finans og det gjør dem til en sterk konkurrent i Norge. Og de er en sterk konkurrent fordi lånebetingelsene deres er ok, de har et noe mere behagelig rentenivå enn en del av konkurrentene deres.

Det er mulig å få rente ned i 7,5 prosent rent pr. år og det er slettes ikke ille for denne typen lån, det er mange andre som tar opp til 35% rente og enda mere på visse typer smålån. Små lånesummer genererer ofte veldig høye renter og det er bedre å ta opp et litt større lån og heller betale ned på mange smålån. Det lønner seg aldri å ha dem. Et stort lån kan spare mange tusen hver eneste måned og da kan man heller bruke de pengene til å betale ned raskere på det store lånet. Det er en vinn/vinn situasjon. H

Her kan du sjekke tilbudet til Opp Finans (klikk her) og se om det er noe for deg, det skader ikke å søke, hvis du får et bra nok tilbud kan du bestemme deg for å ta det først etter litt betenkningstid.

VN:F [1.9.22_1171]
Stem over denne artikkelen.
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
Lån hos Opp Finans - som å låne i bank, 3.3 out of 5 based on 4 ratings