I dagens samfunn er det fullt mulig å tjene gode penger på sport uten å være verken fotballtrener eller profesjonell golfspiller. Gjennom oddstipping er det derfor mange som tjener penger samtidig som de kan se sine sportshelter spille på tv-skjermen.

STOR STJERNE
STOR STJERNE

For mange er det kanskje først og fremst fotball man tenker på når man snakker om å tippe på sport, men man kan også tippe på alt fra trav, dart, surfing, e-sport til politikk. På nettsider som Unibet Odds kan du finne store utvalg av grener å vedde på uansett hva du er mest interessert i. Her vises både oddsene, kamp- og spillerstatistikk, live-oppdateringer og muligheten for streaming for at man skal få med seg alt som skjer.

De mest kjente sportsgrenene innen oddstipping

Å tippe på sportsgrener som fotball og trav er blant de mest populære kategoriene i Norge. Med ny teknologi har derimot markedet for oddstipping utvidet seg og vokst utrolig mye sammenlignet med tidligere. Dette er hovedsakelig som følge av digitalisering og muligheten for å kunne strømme kamper og arrangementer som finner sted over hele verden.

På denne måten har det også blitt stadig flere som interesserer seg for sporter som er store i utlandet, som blant andre basketball, volleyball og ishockey. Fotball er derimot fortsatt den desidert største sporten når det gjelder oddstipping. Det er også flere som bruker mye tid på å tippe på fotball og blir man god nok er det fullt mulig å ha det som fulltidsjobb. Det vil derimot også kreve mye innsats og arbeid for å ha oversikt over de ulike kampene, oddsen, lagoppstillinger og andre ting som kan være relevante for utfallet av en fotballkamp.

Uvanlige og nyere sportsgrener

Med det store utvalget av grener innenfor sport man har å velge mellom er det ikke overraskende om man ikke har hørt om alle før. Blant annet kan man tippe på hundeløp med greyhound, som ikke er vanlig i Norge men som er relativt populær i andre land.

Gælisk sport er også en gren man kan tippe på som hovedsakelig spilles i Irland. Gælisk fotball er mest populært og dette er også Irlands nasjonalsport. Man kan i tillegg tippe på sport som dans og surfing, så her er det mulig å finne noe å tippe på uansett hvilken type sport man liker.

Gælisk fotball

E-sport er en sport som er relativt ny men som har vokst enormt mye de siste årene. Sportsgrenen har en omsetning på flere hundre millioner dollar og det avholdes et stort antall turneringer og ligaer globalt. Sporten er også forventet å fortsette å vokse etter hvert som blant annet virtuell virkelighet blir mer populært og tas i bruk i e-sport.

Hvordan vinne penger på sport

Det viktigste tipset uansett hvilken sport man tipper på er å gjøre mye og grundig research om sporten og laget man skal tippe på. Kjenner man laget godt og vet hvilke spillere som er best og kampstatistikken vil man ha lagt bedre vinnermuligheter.